Perlinių kruopų sriuba su vištiena

AUTORIUS:
Marija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Perlinių kruopų sriuba su vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vištos šlaunelė be odos
1,5 l vandens
Vištienos sultinio kubelis (arba paruošto vištienos sultinio)
50 g perlinių miežinių kruopų
1 laurų lapas
2 svogūnai
2 porai
1 morka
2 šaukštai susmulkintų petražolių lapelių
Druska
Šviežiai malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištos šlaunelę dedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir užverdame. Atsiradusias putas nugriebiame, įdedame vištienos sultinio kubelį arba įpilame paruošto vištienos sultinio, suberiame perlines kruopas, įdedame laurų lapą ir dar kartą užverdame. Sumažiname ugnį ir verdame apie 30 min puodą ne visiškai uždengę. Suberiame sukapotus svogūnus, supjaustytus riekelėmis porus, morkas ir dar verdame apie 20 min., kol daržovės suminkštėja ir išverda perlinės kruopos. Vištienos šlaunelę išimame iš sultinio, atvėsiname, mėsą nuimame nuo kaulų, susmulkiname ir sudedame atgal į sriubą Iš sriubos išimame laurų lapą, sriubą užkaitiname ir pasūdome. Pilame į pašildytas lėkštes ir tiekiame.
AUTORIUS: Marija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
VIKTORAS
2020-02-08 16:55
1 perlines kruopas reikia išmirkiti per nakti /1,5 valg.šaukštu/tukiam kiekui vandens,
2 del poru ,rašote du , ar du vnt poru tokia kiekio vandenui???,
3 svogunus pakepentus gerai aliejuje o taip deti nepatartina /virimo procesiu nulptus 2 galvutes ideti ,virti iki 30-40 min kartu su viskuo ir išimti galvutes0 svogunu/
4 pora bulviu tiktu jei 2ltr vandens
5 dar aš idėčiau natūralai rauginto agurko vidutinio /be acto/ir smulkai supjautito/aš blenderiu ir kepinu su svogūnais gerai/baigentis virti sriubai /10 min.
ATSAKYTI
sandra
2016-08-10 17:24
Aciu.skanu ATSAKYTI
Ricardas
2015-10-17 11:32
Tai bulviu nereikia ATSAKYTI
...
2015-01-29 14:45
labai skani sriubyte ATSAKYTI
Ela
2011-02-22 13:40
As kartais ir grikiu idedu... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital