Penkių grūdų sausainiai

AUTORIUS:
Elžbieta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Penkių grūdų sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 mililitrų avižinių dribsnių (penkių grūdų)
100 gramų sviesto
80 mililitrų cukraus
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai miltų (kvietiniai, rūpaus malimo)
šiek tiek druskos
2 šaukštai linų sėmenų ((malti))
2 šaukštai moliūgų sėklų
2 šaukštai sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sudėti visus sausus ingredientus į indą, užpilti tirpintu sviestu, gerai išmaišyti.
2.
Supilti išplaktą kiaušinį ir dar kartą gerai išmaišyti.
3.
Dėti po šaukštelį tešlos ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 8-11 min.
4.
Išėmus palikti apie 10 min., kad atvėstų ir sukietėtų.

Skanaus!
AUTORIUS: Elžbieta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital