Pavasariški sumuštinukai su avokadu, smidrais ir fetos sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Pavasariški sumuštinukai su avokadu, smidrais ir fetos sūriu
Pavasariški sumuštinukai su avokadu, smidrais ir fetos sūriu
Pavasariški sumuštinukai su avokadu, smidrais ir fetos sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 riekės čiabatos (arba kitos duonos)
4 vienetai smidrų
1 vienetas avokadų
1 saujelė pistacijų (lukštentų)
10 gramų fetos sūrio
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek pipirų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek balzamiko kremo (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Duoną iš abiejų pusių apkepame sausoje keptuvėje arba orkaitėje, kol taps traški.
2.
Smidrus nuplaunam, nulaužiam “suragėjusią” koto vietą, aš jų nevalau, tiesiog nulaužiu kietąją koto apačią. Kiekvieną supjaustom į 2-3 dalis ir dedame ±2 minutėm į verdantį vandenį. Svarbu nepervirti, išorėje turėtų likti truputį traškūs. Smidrus nusausinam. Aš dar mėgstu apkepti keptuvėje svieste su išspausta česnako skiltele. Bet to daryti nebūtina.
3.
Nulupam avokadą, sutrinam šakute arba trintuvu ir apšlakstome citrinos sultimis pagal skonį.
4.
Sluoksniuojam sumuštinį: duona, avokado “užtepėlė”, smidrai, trupintas Feta sūris, keletas pistacijų. Viską apšlakstome alyvuogių aliejumi, tirštuoju Balsamico padažu, jeigu norisi. Pagardinam pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital