Pavasariniai lietiniai su špinatais

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pavasariniai lietiniai su špinatais
Pavasariniai lietiniai su špinatais
Pavasariniai lietiniai su špinatais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
10 šaukštų kvietinių miltų
2.5 stiklinės pieno
100 gramų špinatų
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
6 vienetai kiaušinių
200 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Špinatus gerai sutriname su blenderiu.
Kotelių liekanas išrenkame su šakute.
Sulčių neišpilame.
Viską sumaišome su pienu.
Turi išeiti ne mažiau 3 stiklinių mišinio.
2.
Į dubenį supilame miltus, špinatų ir pieno mišinį, aliejų.
Suberiame cukrų ir žiupsnelį druskos.
3.
Supilame išplaktus kiaušinius.
Mikseriu viską gerai permaišome iki vientisos masės.
4.
Tešla turi būti poskystė.
Jeigu reikia, pilame dar truputį vandens.
5.
Jeigu neturite keptuvės teflonine danga, tada ant popierinio rankšluosčio gabalėlio užpilkite truputį aliejaus ir pastoviai patepkite keptuvės dugną.
Pilkite tešlą per visą keptuvės dugną.
Galima kepti su dviejomis keptuvėmis. Bus greičiau.
6.
Lietiniai iškepa labai ploni. Galima valgyti su grietine arba uogiene.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital