Paukštienos paštetas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Paukštienos paštetas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 porcijų:
200g baltos duonos,
1/8 l grietinėlės,
1kg viščiuko krūtinėlių,
500g lašinukų,
1 ryšelis petražolių,
1/2 ryšelio marūnų,
150g pievagrybių,
1 didelis svogūnas (smulkiai pjaustytas),
60g sviesto,
2 kiaušiniai,
20ml konjako,
100g pistacijų,
druskos,
pipirų,
muskatų,
2 v.š. džiūvėsėlių,
papuošimui- 2 lauro lapeliai.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš anksto įkaitinti orkaitę iki 160 laipsnių. Baltą duoną supjaustyti gabalėliais ir pamerkti į grietinėlę. Viščiukų krūtinėles ir lašinukus smulkiai sumalti mėsmale. Prieskonines daržoves ir pievagrybius stambiai sukapoti ir su svogūnais patroškinti svieste. Atvėsinti ir sumalti mėsmale kartu su duonos ir grietinėlės mirkalu. Sudėti į mėsą, įmušti kiaušinius, supilti konjaką, suberti pistacijas, prieskonius ir išmaišyti, kad masė taptų vientisa. Dar kartą paskaninti. Formą ištepti riebalais ir apibarstyti džiūvėsėliais. Sukrėsti mėsos masę ir papuošti lauro lapeliais. Formą dėti į vandens vonelę. Kaitinti 75 minutes. Patiekti toje pačioje formoje arba ant padėklo, papuošus salotų lapeliais ir citrinų skiltelėmis. Aptepas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital