Paukščių pienas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Paukščių pienas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 šaukštai cukraus
4,5 šaukštai želatinos
1 pakelis vanilės cukraus
0,5 stiklinės kakavos miltelių
700 g grietinėlės
konjako
aliejaus formelėms patepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šokoladiniam sluoksniui paruošti reikės: 400 g grietinėlės 5 šaukštai cukraus, 3 šaukštai želatinos 0,5 stiklinės kakavos miltelių truputis konjako Baltajam sluoksniui paruošti reikės: 2 šaukštai cukraus 1,5 šaukšto želatinos 1 pakelis vanilės cukraus, 200 g grietinėlės Papuošimui reikės: 100 g grietinėlės 1 šaukštas cukraus kakavos miltelių Šokoladiniam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę. Į ją suberkite kakavą, įpilkite truputį konjako ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną. Masę lygiomis dalimis supilstome į aliejumi pateptas formeles. Baltajam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę. Ją paskaninkite vanilės cukrumi ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną. Šią masę supilame ant šokoladinio sluoksnio. 20 min. formeles laikome šaltai. Desertą išimkite iš formelių, papuoškite plakta grietinėle ir kakavos milteliais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital