Paukščių pienas
AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
Paukščių pienas
INGREDIENTAI:

Ingredientai

  • 8 šaukštai cukraus
  • 4,5 šaukštai želatinos
  • 1 pakelis vanilės cukraus
  • 0,5 stiklinės kakavos miltelių
  • 700 g grietinėlės
  • konjako
  • aliejaus formelėms patepti
PARUOŠIMO BŪDAS:

Gaminimas

Šokoladiniam sluoksniui paruošti reikės: 400 g grietinėlės 5 šaukštai cukraus, 3 šaukštai želatinos 0,5 stiklinės kakavos miltelių truputis konjako Baltajam sluoksniui paruošti reikės: 2 šaukštai cukraus 1,5 šaukšto želatinos 1 pakelis vanilės cukraus, 200 g grietinėlės Papuošimui reikės: 100 g grietinėlės 1 šaukštas cukraus kakavos miltelių Šokoladiniam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę. Į ją suberkite kakavą, įpilkite truputį konjako ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną. Masę lygiomis dalimis supilstome į aliejumi pateptas formeles. Baltajam sluoksniui išplakite pasaldintą grietinėlę. Ją paskaninkite vanilės cukrumi ir nuolat maišydami supilkite ištirpintą želatiną. Šią masę supilame ant šokoladinio sluoksnio. 20 min. formeles laikome šaltai. Desertą išimkite iš formelių, papuoškite plakta grietinėle ir kakavos milteliais.
Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Dalyvaukite konkurse!
Konkursas "Obuoliai, obuoliai!"
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis