Makaronai su pievagrybiais ir špinatais - labai skanūs!

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Makaronai su pievagrybiais ir špinatais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 gramų lakštinių makaronų
200 gramų grietinėlės (tinka ir 18%, ir 30%)
200 gramų pievagrybių
3 saujos špinatų
50 gramų sviesto
50 gramų parmezano sūrio
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus virti 7 minutes. Į puodą su makaronais sudėti riekelėmis supjaustytus pievagrybiuspavirti kelias minutes ir nukošti vandenį.
2.
Į puodą sudėti sviestą, špinatus, supilti grietinėlę. Pagardinti druska ir pipirais, pakaitinti porą minučių, kol užvirs.
3.
Patiekiant ant viršaus užtarkuoti kietojo sūrio. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital