Pati geriausia koldūnų tešla - nelimpanti ir lengvai kočiojama
AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Pati geriausia koldūnų tešla - nelimpanti ir lengvai kočiojama
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jeigu dar nesatę bandę, tikriausiai nustebsite, bet naminius koldūnus paruošti labai paprasta! Ši tešla tąsi, jos beveik nereikia minkyti ir nelimpa prie rankų.
Paprastai
Jeigu dar nesatę bandę, tikriausiai nustebsite, bet naminius koldūnus paruošti labai paprasta! Ši tešla tąsi, jos beveik nereikia minkyti ir nelimpa prie rankų.
Paprastai koldūnų pasidarau daugiau ir juos užšaldau. Kad jie šąldami nesuliptų, pirmiausia juos vienu sluoksniu sudedu į šaldiklio padėklą ant kepimo popieriaus, palikdama tarpelius, o vėliau sudedu į maišelius. Iš nurodyto kiekio pagaminsite apie 30-40 vidutinio dyžio arba apie 50-60 mažų koldūnų.
(...daugiau) Aistė
Redakcijos nuomonė: Ši koldūnų tešla mums buvo tikras išsigelbėjimas. Jos originalų receptą sukūrė nuostabioji Renata iš tinklaraščio Ši koldūnų tešla mums buvo tikras išsigelbėjimas. Jos originalų receptą sukūrė nuostabioji Renata iš tinklaraščio KumutesVirtuve.lt ir nuo tada ji pasklido internete visokiausiomis formomis ir iš lūpų į lūpas. Nes ji tikrai puiki. Pagaminsite greitai ir beveik neminkydami, iškočiosite be vargo ir ji visiškai nelips nei kočiojant, nei prie koldūnų formelių. Jeigu dar to nepadarėte, būtinai būtinai išmėginkite! (...daugiau)
INGREDIENTAI:
3 stiklinės miltų
1 stiklinė vandens (verdančio)
5 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus persijoti, įdėti žiupsnelį druskos, pilti aliejų ir išmaišyti. Supilti ką tik užvirintą vandenį ir greitais judesiais išmaišyti tešlą. Palikti kelias minutes atvėsti, tuomet išminkyti.
2.
Gnybti tešlos kamuoliukus ir juos labai plonai iškočioti. Formavimui galite naudoti specialią formą arba išpjauti apskritimus stikline. Į kiekvieną dėti įdaro ir formuoti koldūnus.
3.
Įdarui paprastai renkuosi maltą vištieną, pagardintą trupučių druskos ir pipirų bei kapotomis šviežiomis žoelelėmis. Taip pat galima ruošti su kitokia mėsa ar varške.
4.
Tiek šviežius, tiek šaldytus dedu į verdantį vandenį ir verdu 5-7 minutes.
AUTORIUS: Aistė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (17)
Ana
2017-05-26 22:06
Lygiai is tokios pacios teslos gaminu ceburekus.Super gaunasi:) ATSAKYTI
Neringa
2017-05-16 11:03
Isbandziau labai labai buvo malonu gaminti. ATSAKYTI
nijole
2017-05-11 22:32
aciu labai uz patarimus:) ATSAKYTI
Loreta
2017-03-23 05:55
Superine tesla, aciu lb uz recepta :) ATSAKYTI
Guga
2017-03-20 20:29
Prisidedu prie teigiamų atsiliepimų. Tešla išties puikios konsistencijos, elastinga Buvo smagu gaminti koldūnus :) ATSAKYTI
Guga
2017-03-20 08:13
Kokios talpos jūsų stiklinė? Pirmą kartą mėginsiu šios tešlos receptą, tad norisi tikslumo :) ATSAKYTI
Laura
2017-03-21 09:14
240 ml :-) ATSAKYTI
Renata
2017-03-17 22:43
Si recepta internete radau dar pries kelis metus ir daugiau i jokia tesla nekeiciau. Super tesla. ATSAKYTI
A
2017-06-22 20:49
Ir aš nekeičiu :). Dar labai skanūs vartinukai su varške ar bulvėm. Ir į pieniška sriubą smulkiai juostelėmis supjaustyti vietoj makaronu,mano vaikams labai skanu. ATSAKYTI
R...
2017-03-11 18:00
pabandziau, ir super. pati geriausia tesla. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
salotos, garnyrai
apkepai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis