Maltą mėsą sumaišyti su susmulkintu vienu svogūnu, išspaustomis česnako skiltelėmis, druska ir prieskoniais.
Paprikai išpjauti kotelį ir išvalyti vidų. Pro nupjautą galą į paprikos vidų pridėti mėsos iki pat viršaus.
Likusį svogūną supjaustyti stambiau, morką supjaustyti griežinėliais. Į platesnio puodo dugną sudėti supjaustytą svogūną ir morkas, tada ant jų sudėti paprikas. Puodą reikėtų paimti tokio didumo, kad sustatytos paprikos remtųsi viena į kitą.
Į puodą su paprikomis pripilti vandens, kad truputį semtų paprikų viršiu, įberti druskos ir virti apie 30 min. Į virimo pabaigą įdėti grietinės ir šaukštą miltų sumaišytų su trupučiu vandens, kad sutirštėtų padažas.
Pabarstyti krapais.
Tokius paprikų šulinėllius skanu valgyti tiek su bulvėmis, tiek su virtais ryžiais.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)