Paprastas obuolių pyragas

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 711)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 711)
Paprastas obuolių pyragas
Paprastas obuolių pyragas
Paprastas obuolių pyragas
Paprastas obuolių pyragas
Redakcijos nuomonė: Vaikystės skonio obuolių pyragas, kuris pavyksta visada ir yra itin lengvai pagaminamas. Redakcijoje pyragą pagal šį mūsų skaitytojos Ramintos atsiųstą receptą kepėme Vaikystės skonio obuolių pyragas, kuris pavyksta visada ir yra itin lengvai pagaminamas. Redakcijoje pyragą pagal šį mūsų skaitytojos Ramintos atsiųstą receptą kepėme nesuskaičiuojamą kiekį kartų ir kaskart jis būna puikus. Labai gardus karštas, ypač su rutuliuku vanilinių ledų šalia. Bet ne mažiau skanus ir atvėsęs. Antrą dieną dar net skanesnis, jeigu sugebėsite jos išlaukti :-)

Improvizacijoms pyragas labai tinkamas - skanu į jį įberti saują smulkintų riešutų ar saują razinų. Arba galite įtarkuoti apelsino žievelės ir įmaišyti šokolado gabaliukų. Esame jį kepę perpus su obuoliais, perpus su kriaušėmis - labai vykęs derinys. Tad laisvę fantazijai ir būtinai būtinai jį pasigaminkite! Beje, paprastai šį pyragą kepame 26 cm skersmens torto formoje ir mums jis iškepa per daugmaž 45 minutes.
(...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai obuolių
3 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
100 mililitrų aliejaus (arba tirpintas sviestas)
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
2 šaukšteliai cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki baltumo.
2.
Beriame miltus, kepimo miltelius ir pilame aliejų. Viską gerai išmaišome.
3.
Nulupame obuolius, supjaustome nedideliais gabalėliais.
4.
Obuolius sumaišome su cinamonu ir beriame į tešlą. Viską išmaišome ir pilame į kepimo popieriumi išklotą (arba sviestu pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą) kepimo formą (naudojau apvalią 24 cm, bet tinka ir kitokia).
5.
Kepame iki 170 C įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 minutes, iki kol viršus gražiai paruduoja, o į pyrago vidurį įsmeigus medinį pagaliuką jis būna neapsivėlęs tešla.
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (112)
Diana
2023-09-17 11:04
Labai skanus ka tik iskepiau ATSAKYTI
Lina
2023-09-01 16:18
Laaabai skanus as dedu dar daugiau obuoliu ATSAKYTI
L
2023-06-17 05:44
Nereikia nulupti obuolių. Su žieve daug skaniau o jei dar raudona žievė tai ir raudona spalva papuošia pyragą. Apskritai šis pyragas skanus ir be cinamono. Nuostabus be jokių brangių produktų. ATSAKYTI
Eva
2023-03-01 13:19
Pats puikiausias paprastas obuolių pyragas! Internete yra produktų lentelė ,kurioje viską gali pasitikrinti pv.kiek gramų ,kokio produkto yra šaukšte ir. t.t. Bet maisto ruošimas,tai savotiška kūryba,improvizacija ir čia milgramas į miligramą nebūtinas. Juk ne veltui sakoma,kad pagal skonį nebus draugo. Kas vienam skanu ,kitam jokio efekto nesukelia. Taip kad, dėkojame recepto autorei ir nekankinkit jos smulkmenomis. Nuoširdus ačiū. ATSAKYTI
Dovilė
2023-02-25 13:34
Labai skanus vis kepu ir kepu 10/10 ATSAKYTI
Jonas
2023-02-19 11:58
Viskas gavosi greitai ir skaniai.
Anūkai patenkinti.

Receptas puikus. ATSAKYTI
Laura
2023-02-12 18:40
Pats skaniausias obuoliu pyrago receptas, visada tik šį ir kepu! ATSAKYTI
vai2te
2022-10-20 19:38
pats geriausias receptas ATSAKYTI
Ur
2022-07-31 14:05
Na ir obuolius dejau du didesnius, neisivaizduoju kur ten 4 tilptu :D ATSAKYTI
Inga
2022-09-19 10:21
Na, tai du didesnius dėjote, jei dėtumėte mažesnius, tai 4 drąsiai sutilptų :) ATSAKYTI
Ur
2022-07-31 14:04
Nesamone del 3 kiausiniu. Deciau du manau butu skanus. Dabar gavosi kiausiniu skonio pyragas su obuoliais:) nekartociau ATSAKYTI
Justina
2022-09-23 18:19
Skonio reikalas :)
Gal strauso kiaušinius dėjo,jog gavosi kas gavosi pas jus :D
Tikrai geras receptas iš daug bandytų ATSAKYTI
Aida
2022-03-27 13:40
Labai patiko receptas.Pyragas minkštas,purus,priminė šiek tiek mufinų skonį. Man kaip tik tiko obuolių kiekis ir kitų produktų proporcijos.Aš kepiau apie 50min. ATSAKYTI
11111
2021-03-12 12:18
Gan paprastas ir lengvas receptas. Obuolių dėjau tik 3 vienetus. ATSAKYTI
Mo_
2021-03-07 15:03
4 obuolių per daug! Ar turima galvoje mažiukai obuoliai? Tešlos ir obuolių santykis?? Obuolienė su šiek tiek tešlos. Proporcijos netinkamos, nebent dvigubas kiekis tešlos su keturiais obuoliais, tada turėtų būti ok. Šiaip... kodėl ne gramai, o stiklinės? Kiek konkrečiai turi būti miltų? 300 g ar 320? Ir t.t. Na, kaip matau, reikia likti prie išbandytų receptų, nes visi šitie naujoviški ir bele kieno sukurti - laiko ir produktų švaistymas. Apkeptus obuolius tešloje aš galiu ir be recepto pasigamint. ATSAKYTI
Aurora
2021-05-02 19:14
Žinokit norint iškepti skanų pyragą visada reikia bandyti obuolių reikia tik 3 vienetus jei normalaus dydžio jei maži tada 4. Bet kiekvienas turi savo skonį ATSAKYTI
R.
2021-05-14 17:15
o Dieve kaip piktai Jūs čia... Nesusireikšminkit šitaip! ATSAKYTI
As
2021-07-19 15:29
Turbut bloga diena pasitaike? Juk ir pavadintas PAPRASTAS. Viska galit det is akies ir jis jums gausis. Manau matant,kad per daug obuoliu idesite dar siek tiek miltu ir maziau pretenziju bus ;) ATSAKYTI
Aida
2022-03-27 13:42
Man gavosi puikiai,puikus skonis,dėjau viską pagal nurodytą receptą.Obuolių nebuvo per daug.Obuolių pyrage turi būti obuolių,o ne vien tik miltai ATSAKYTI
Dovilė
2023-02-25 13:35
O man kaip tik mažai aš dedu apie 6/10 obuolių ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital