Paprasti ir skanūs čeburėkai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 238)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 238)
Čeburėkai
Čeburėkai
Čeburėkai
Čeburėkai
Autorius apie receptą: Esu išbandžiusi daug čeburekų receptų - ir paprastų, ir mandresnių, bet nei vieni nebuvo tokie skanūs kaip šie. Lengvai pagaminami, be jokių mandrybių. Skanavome su sultiniu. Esu išbandžiusi daug čeburekų receptų - ir paprastų, ir mandresnių, bet nei vieni nebuvo tokie skanūs kaip šie. Lengvai pagaminami, be jokių mandrybių. Skanavome su sultiniu. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
500 gramų miltų
350 mililitrų vandens
3 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
450 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 pundelis krapų
3 skiltelės česnako
1 žiupsnelis pipirų
Kepimui:
500 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešla: į šiltą vandenį įpilkite aliejų, druską sumaišykite su miltais. Į miltus po truputį pilkite vandenį ir minkykite tešlą apie 10 minučių. Tešla bus minkšta ir elastinga.
2.
Įdarui smulkiai supjaustykite svogūną, česnakus ir krapus. Suberkite į faršą smulkintas daržoves, įmuškite kiaušinį, berkite prieskonius ir gerai išmaišykite.
3.
Imkite tešlos gabaliuką ir ant miltais pabarstyto stalviršio iškočiokite ploną blyną. Dėkite šaukštą mėsos įdaro ir, sulenkę per pusę, šakute suspauskite šonus.
4.
Kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (81)
Čeburekų vilkas
2024-03-22 12:31
Damos, noriu pasidaryti čeburekų, jūs čia savo nekonstrjktyvia kritika gadinat visą reikalą. Jeigu gavosi nevalgomi, tai įdėkit palyginimui valgomų receptą. Nes dabar nebesuprantu, kaip pasielgti - daryt ar nedaryt pagal šitą. Vienoms kietas, beskonis, kitoms minkštas, traškus ir skanus. Kaip taip gali būti? ATSAKYTI
Gabrielė
2024-02-19 19:35
Tešla truputį kietoka, bet užtat traški ir nepatingėkit minkyti 10 min. ATSAKYTI
Miglė
2024-01-17 11:40
Tešla beskonė. Daugiau nedarysiu pagal šita receptą ATSAKYTI
Valdonė
2024-01-16 21:18
Kepiau ir aš pagal šį receptą, kažkokia tragedija ,kieti ir neskanūs ,tešla beskonė ,nesikočioja, limpa ATSAKYTI
Jevgenija
2023-12-15 13:35
Man labai gerai išėjo,dariau pagal receptą,ačiū. Gaila kad ne galima predet nuotraukas. ATSAKYTI
R
2023-11-28 20:11
Viskas buvo gerai skanu, bet blogai išsikepė tešla visa kaip blynas bet valgyti galima
ATSAKYTI
Palangos čeburėkai
2023-11-28 17:41
Tragedija receptas, trinkit lauk. Sugadinti produktai. ATSAKYTI
Lina
2023-10-27 16:55
Dariau viska pagal recepta, bet tesla gavosi tokia, kad noris mesti i siena, mediniai ceburekai… ATSAKYTI
Ramune
2023-11-06 11:44
Aha man irgi kieti balti ceburekai gavosi. ATSAKYTI
*
2023-10-24 18:38
Vietoj vandens naudojau kefyra. Viskas puiku. Kad tesla nekibtu pasibarstykite vis miltu. ATSAKYTI
Irena
2023-10-14 08:05
Reikia verdančiu vandeniu užpilti nepaminėta.Tada super gaunasi. ATSAKYTI
cebureku eksperte
2023-10-11 22:38
tesla labai prasta… reikia daug nervu, kad isminkyti.. Gerai, kad kepe vyras, nes as buciau pisus ta tesla i siena ATSAKYTI
Piktas
2023-10-11 20:59
Tokios nesąmoningos tešlos recepto dar reikia paieškoti. Limpa visur, dadedu miltų dar šiek tiek aliejaus. Jau kaip ir išsiminkė ir vėl lipt pradeda, kažkokia tragedija vietoj pusė kg užsimaišiau dbigubai kol suminkiau iki normalios konsostensijos!!! ATSAKYTI
Viktorija
2023-08-01 21:55
Nesuprantu ką dariau ne taip jei ištikrųjų viską dariau pagal receptą
. Čeburekai kieti kaip akmuo be skonio viską dariau pagal receptą bet tesla gavosi tragiška, lipo prie rankų nesikociojo visai
Visur lipo. ATSAKYTI
Barbora
2023-04-04 22:06
Labai skanūs! :) ATSAKYTI
Diana
2023-03-11 12:06
Labai skanūs čeburėkai, darau ne pirmą kartą, viskas gaunasi gerai, ačiū už nuostabų receptą☺️ ATSAKYTI
Brigita
2023-03-05 14:59
Labai bloga tesla lipo baisiai atkelinejant nuo stalo iro... ATSAKYTI
Dovilė
2023-07-04 13:36
Daugiau miltu dekite kita karta :) ATSAKYTI
Neringa
2023-02-24 15:26
O faršas spėja iškepti? Nes visgi žalias dedasi ATSAKYTI
Svajunas
2023-02-15 18:01
Trecia karta darau viskas ciki, tobula su vistienos farsu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital