Paprasti čenachai

AUTORIUS:
Rokse
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Paprasti čenachai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 vištienos krūtinėlių
5 vidutinio dydžio bulvių
2 morkų
1 didelės paprikos
1 didelio svogūno
Alyvuogių aliejaus
Prieskonių (kokius mėgstate)
Druskos
1 sultinio kubelio
2 skiltelių česnako
Grietinės
Kečupo
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Vištieną supjaustyti kubeliais, suberti prieskonius ir  smulkintą česnaką, apšlakstyt aliejumi. Viską gerai išmaišyti ir palikti 30 - 60 min. marintuotis. Supjaustyti svogūnus, papriką ir apkepti keptuvėje.

 Nulupti ir supjaustyti bulves.

Į karščiui atsparius indus sluoksniais dėti vištieną, bulves, morkas su svogūnais ir pagardinti druska bei pipirais.

Sultinio kubelį ištirpinti karštame vandenyje ir supilti į paruoštus indus (mažiau nei pusė indo), o ant viršaus dėti grietinės, kečupo.

Viską pašauti į orkaitę 1,5 - 2 valandoms. P.S. Dar galima pabarstyti ir sūrio.

Skanaus!  ;)

AUTORIUS: Rokse
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Paulius
2020-09-28 20:15
O temperatura? :) ATSAKYTI
Vasarė
2020-09-30 15:01
Aš dažniausiai kepu 190 - 200 laipsnių temperatūroje :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital