Paelja

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Paelja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g virtų ryžių su ciberžole
1 sauja žirnelių
1 svogūnas
100 g virtos vištienos filė
1 sauja virtų išlukštentų krevečių
1 sauja virtų moliuskų
Druska
Pipirai
50 g pievagrybių
Sviestas kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius, jūros gėrybes ir vištieną išvirti druskuotame vandenyje, svogūnus susipjaustyti kubeliais, pievagrybius griežinėliais. Svogūnus pakepinti šiek tiek keptuvėje ant sviesto, berti žaliuosius žirnelius ir pievagrybius, kai suminkštės, dėti vištienos file, moliuskus ir krevetes, dar šiek tiek pakepinti ir užberti ryžius. Viską gerai išmaišyti ir kepinti. Prieš pabaigą paskaninti patiekalą prieskoniais. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital