Osso Buco

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Osso Buco
Osso Buco
Osso Buco
Osso Buco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kulninės
3 česnako skiltelės
4 salierų stiebai
3 morkos
2 svogūnai
6 saulėje džiovinti pomidorai
aliejus kepimui
3 šaukštai miltų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis rozmarino
1 žiupsnelis čiobrelio
šviežiai malti juodieji pipirai
100 ml baltojo vyno
1 čili pipiras
PARUOŠIMO BŪDAS:

Aliejuje pakepinti česnaką, svogūnus, salierų stiebus ir morkas (stambokai supjaustytas).

Miltus sumaišyti su druska.

Kulninę pabarstyti maltais pipirais ir šiek tiek druskos. Mėsą pavolioti miltuose ir apkepinti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

Į gilų troškintuvą sudėti apkeptas daržoves, ant viršaus sudėti apkeptą mėsą, pabarstyti rozmarinais ir čiobreliais, įdėti čili pipirą, supilti vyną ir apie 200 ml vandens, uždengti indą ir troškinti ant silpnos ugnies 1 val.

Galima ir orkaitėje ugniai atspariame inde, skonis bus dar geresnis.

AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital