Orkaitėje keptos šviežios morkytės

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Orkaitėje keptos šviežios morkytės
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Morkų galiukus kepdama palieku, nes kepu mažesnes morkas, bet jeigu kepsite didesnes ar kietesnes, kotelius galite nupjauti, o pačias morkas perpjauti pusiau išilgai - kad greičiau Morkų galiukus kepdama palieku, nes kepu mažesnes morkas, bet jeigu kepsite didesnes ar kietesnes, kotelius galite nupjauti, o pačias morkas perpjauti pusiau išilgai - kad greičiau iškeptų. Tai puikus receptas tiems, kurie nelabai mėgsta morkų, nes šias tokie nevalgiukai kemša pasigardžiuodami! (...daugiau) Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
18 vienetų morkų (šviežių, nedidelių)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai balzaminio acto
4 skiltelės česnako (smulkinto)
1 šaukštelis čiobrelių (arba raudonėlio)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuplautas, pavalytas ir nusausintas morkas apšlakstykite aliejumi, balzaminiu actu, apiberkite prieskoniais. Truputį pavoliokite, kad pasidengtų visas morkų paviršiusir išdėliokite morkytes ant kepimo skardos (galite ją prieš tai iškloti kepimo popieriumi).
2.
Kepkite iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 - 40 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital