Orkaitėje keptos dorados

AUTORIUS:
Ieva Visockytė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Orkaitėje keptos dorados
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai doradų
80 sviesto
1 saujelė petražolių
1 saujelė svogūnų laiškų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
1 vienetas citrinų
4 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Doradas išvalyti ir vieną jų pusę įpjauti tris - keturis kartus išilgai.
2.
Į žuvų pilvo ertmę sudėti nupjautus petražolių kotus bei kuokštą svogūnų laiškų.
3.
Česnakus nulupti ir sutrini su druska.
4.
Minkštą sviestą sumaišyti su česnakais, druska ir gera sauja smulkintų petražolių.
5.
Žuvį apibarstyti druska ir pipirais.
6.
Sviestą su prieskoniais įdėti ir gerai įtrinti į įpjovas, o likusį sudėti į žuvies vidų.
7.
Ant kiekvienos žuvies uždėti po porą (priklausomai nuo žuvų dydžio) plonų citrinos griežinėlių.
8.
Pašauti į iki 180˚C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 50 minučių, kol žuvis pakeis spalvą, o citrina lengvai susitrauks ir paruduos, bet nesudegs.
AUTORIUS: Ieva Visockytė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital