Orkaitėje kepti tinginių cepelinai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 99)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 99)
Orkaitėje kepti tinginių cepelinai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos faršo
1 kilogramas bulvių
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves sutarkuoti per burokinę tarką, įdėti faršą, pagal skonį pagardinti druska, pipirais ir viską išmaišyti. Jeigu norite stipresnio skonio, galite dar įdėti mėgiamų mėsos prieskonių ir/ar pakepinto smulkiai pjaustyto svogūno.
2.
Formuoti kaip cepelinus ir dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
3.
Kepti iki 180 - 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes, kol gražiai paruduos.
4.
Labai skanu patiekti su spirgučiais ir grietine.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Darius
2022-02-22 13:41
Labai skanus rytoi velkepsiu ATSAKYTI
Rasa
2019-06-07 19:56
Siandien gaminau, labai skanus gavosi, puikus receptas!!! Pirkau farsa puse kiaulienos puse jautienos, pusei kg farso imusiau viena kiausini. Dar dejau mesos prieskoniu. Kepiau orkaiteje 1 val. gaunasi puikiai ir visai ne sausi. ATSAKYTI
Greta
2019-05-29 23:01
O kaip čia gaminti šį patiekalą be kiaušinio? ATSAKYTI
Dalia
2019-05-30 14:46
Bulvės turi pakankamai krakmolo, kad sutvirtintų maltinukus. Aišku, jeigu masė atrodo skystoka (kartais nutinka priklausomai nuo bulvių), galite papildomai įdėti šiek tiek krakmolo, bet man to dar niekada neprireikė. Tikrai geras receptas, tik aš dar pagardinu prieskoniais mėsai ir kepintais svogūniukais. ATSAKYTI
Darius
2019-01-19 15:06
Dabar kepu pabandysim as tai daug prieskoniu pridejau ziuresim kas gausis ATSAKYTI
Deimante
2018-12-01 10:57
Bandau gaminti bet jauciu reikes padaziuko ATSAKYTI
Greta
2018-12-01 12:40
Su grietine ar graikišku jogurtu skanu :) ATSAKYTI
2018-12-04 05:40
Arba su daug daržovių salotų. ATSAKYTI
Saulius
2018-11-30 15:09
Sausi visados gaunas. Mama isbande tiesiog kaip kokletus, imuse ir kiausini, skanu, bet deja, per sausi gaunas ATSAKYTI
Diana
2019-05-30 14:53
Kad nebūtų sausi faršą reikia rinktis riebesnį, tada bus gerai. Ir orkaitėje man skaniau negu keptuvėje šitie, nes keptuvėje bulvės nespėja pakankamai suminkštėti. ATSAKYTI
Irute
2017-09-01 05:37
Gavosi labai sauniai, seimynai patiko, visi liko laimingi ir sotus :) Aciu uz idejas. ATSAKYTI
Ieva
2017-08-10 21:54
Labai viliojanciai skaniai atrodo :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital