Orkaitėje kepti blynai su varške

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Orkaitėje kepti blynai su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g varškės
2 kiaušiniai
100 g razinų
2 stiklinės miltų
3 stiklinės pieno
trupučiukas druskos
2 šaukštai cukraus
50 g aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinį išplakti su pienu, įberti pusę šaukšto cukraus, supilti miltus ir gerai išmaišyti. Kepti lietinius blynus. Varškę sumaišyti su likusiu cukrumi ir karštu vandeniu perlietomis razinomis ir dėti į blynus. Sulankstytus blynus kepti ne keptuvėje, o orkaitėje, tiek skardą, tiek pačius blynus pašlakstant aliejumi. Gaunasi labiau pyragaičiai, nei blynai.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
to rasa
2011-02-14 17:24
tjgi kol iskepa, matosi kj paruduoja, apskrunda, ce kaip kam, as megstu kj blynas apskrudes traskus, zmona mano kj tik byski apkepe... ATSAKYTI
rasa
2011-02-09 19:46
o kiek panasiai laiko reikia kepti? ATSAKYTI
rita
2010-12-21 15:53
as tai vietoj razinu dedu cinamano, labai skanu ATSAKYTI
Inga
2010-12-20 19:16
ummmm,kaip skanu :) labai megstu miltinius blynus,ipatingai lietinius! Nzn.kad lietinius su varske galima kepti orkaiteje,man si mintis labai patiko,visu pirma maziau riebalu,nesitasko varske,ir estetinis vaizdas puikus ;)! ATSAKYTI
danute
2010-12-20 19:12
Puiku!Kepdavau ir seniau,tik ne orkaitėje ir nežinojau, kad reikia razinas perlieti karštu vandeniu.Būtinai pabandysiu:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital