Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g varškės
2 kiaušiniai
100 g razinų
2 stiklinės miltų
3 stiklinės pieno
trupučiukas druskos
2 šaukštai cukraus
50 g aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinį išplakti su pienu, įberti pusę šaukšto cukraus, supilti miltus ir gerai išmaišyti. Kepti lietinius blynus. Varškę sumaišyti su likusiu cukrumi ir karštu vandeniu perlietomis razinomis ir dėti į blynus. Sulankstytus blynus kepti ne keptuvėje, o orkaitėje, tiek skardą, tiek pačius blynus pašlakstant aliejumi. Gaunasi labiau pyragaičiai, nei blynai.
tjgi kol iskepa, matosi kj paruduoja, apskrunda, ce kaip kam, as megstu kj blynas apskrudes traskus, zmona mano kj tik byski apkepe...
ATSAKYTI
rasa
2011-02-09 19:46
o kiek panasiai laiko reikia kepti?
ATSAKYTI
rita
2010-12-21 15:53
as tai vietoj razinu dedu cinamano, labai skanu
ATSAKYTI
Inga
2010-12-20 19:16
ummmm,kaip skanu :) labai megstu miltinius blynus,ipatingai lietinius! Nzn.kad lietinius su varske galima kepti orkaiteje,man si mintis labai patiko,visu pirma maziau riebalu,nesitasko varske,ir estetinis vaizdas puikus ;)!
ATSAKYTI
danute
2010-12-20 19:12
Puiku!Kepdavau ir seniau,tik ne orkaitėje ir nežinojau, kad reikia razinas perlieti karštu vandeniu.Būtinai pabandysiu:)
ATSAKYTI