Orkaitėje keptas pikantiškas kepsnys

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Orkaitėje keptas pikantiškas kepsnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200g mėsos faršo
3 česnako skiltelės
2 v. š. grietinės
druska
mėsos prieskoniai
pundelis špinatu lapų
1 sauja graikinių riešutų
1 v. š. sviesto
8 ananaso griežinėliai
fermentinis sūris.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkintas česnako skilteles, prieskonius, truputį druskos ir kelis šaukštus grietinės įmaišykite į mėsos faršą. Špinatų lapus susmulkinkite ir pakepinkite svieste kartu su smulkintais graikiniais riešutais. Sukrėskite į kepimo formą paruoštą faršą, ant jo sudėkite pakepintus špinatus, uždėkite ananaso griežinėlius ir kepkite 20 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Prieš baigiant kepti užbartstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar šiek tiek pakepkite kol sūris išsilydys. Skanaus!
AUTORIUS: Karolina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laima
2015-01-26 13:11
Ten ne bulves matos, o ananaso griezineliai, siaip skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital