Orkaitėje kepta višta

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Orkaitėje kepta višta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vištos, didelės
3 v. š. alyvuogių aliejaus
100 g sviesto
3 skiltelių česnako, trinto
2 v. š. konjako
1 v. š. cukraus
1 v. š. druskos
Gvazdikėlių
4 bulvių, didelių
2 svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Vištą nuplauti ir nusausinti. Ištrinti alyvuogių aliejaus, konjako, česnako, druskos, pipirų, gvazdikėlių mišiniu ir marinuoti per nakt.

Bulves nulupti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais.  Svogūnus supjaustyti žiedais. Svogūnus ir bulves sumaišyti, apšlakstyti aliejumi (galima pagardinti prieskoniais, dėti krapų).

Vištą įdaryti paruoštomis bulvėmis ir svogūnais bei užsiūti vištą.

Vištą dėti į gilią kepimo formą, aplieti tirpintu sviestu ir kepti 180 - 200 °C orkaitėje 1 - 2 valandas (priklausomai nuo vištos dydžio ir temperatūros).

Skanaus!      

AUTORIUS: Miglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital