Omletu įdaryta višta

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Omletu įdaryta višta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 višta
400-500 g kiaulienos faršo
2 virtos morkos
2 riekelės piene išmirkytos batono
1 svogūnas
25 g sviesto
1 kiaušinis
druska
malti juodieji pipirai
malti baltieji pipirai
2 kiaušiniai
0,5 stiklinės pieno
0,5 stiklinės miltų
malti juodieji pipirai
aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuneriame vištos odą, palikdami blauzdeles ir sparnelius. Odelę įtriname pipirų mišiniu bei druska ir palaikome 2 val. Vištieną atskiriame nuo kaulų. Vištos krūtinėlę supjaustome juostelėmis, o likusią vištieną sumalame ir sumaišome su kiaulienos faršu, svieste pakeptais svogūnais, kiaušiniu, išmirkytomis batono riekelėmis, druska bei pipirais. Iš omletui skirtų produktų užmaišome tešlą ir iškepame du omletus. Virtas morkas supjaustome juostelėmis. Ant omletų dedame vištos krūtinėlės juosteles, faršą, morkų juosteles ir susukame į volelius. Juos įkišame į vištos odą, o tarpus užpildome likusiu faršu. Vištą užsiuvame. Kepame 200-220°C temperatūros orkaitėje apie 1,5 val. Iškepusią vištą 10-15 min. vėsiname, suvyniojame į foliją ir paslegiame. Įdarytą vištą patiekiame supjaustytą ant salotų lapais išklotos lėkštės.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital