Omletas su porų ir pievagrybių įdaru

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Omletas su porų ir pievagrybių įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


Omletui:


5 kiaušiniai

100 ml pieno

50 g fermentinio sūrio

3 v. š. miltų

druska

malti juodieji pipirai

aliejus

 

Įdarui:

 

6 pievagrybiai

1 poras

druska

malti juodieji pipirai

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Išplakite viename dubenyje kiaušinius, pieną, miltus bei prieskonius.


Į tą patį dubenį sudėkite tarkuotą fermentinį sūrį ir išmaišykite.


Įdarui susipjaustykite pievagrybius bei porą ir sumaišykite juos su prieskoniais.


Į įkaitusią keptuvę su aliejumi pilkite kiaušinių mišinį ir gražiai apkepkite iš abiejų pusių.


Abiems pusėms apkepus padalinkite omleto blyną pusiau, ant kiekvienos pusės dėkite pasigamintą įdarą ir tuomet dar kartą perlenkite bei dar šiek tiek pakepkite.


Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital