Obuolių tyrė su plakta grietinėle

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Obuolių tyrė su plakta grietinėle
Obuolių tyrė su plakta grietinėle
Obuolių tyrė su plakta grietinėle
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų obuolių
4 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai cukraus pudros
1 šaukštelis citrinos žievelės (tarkuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuoliai (geriau kietesni ir rūgštesni) nuplaunami, nelupami, smulkiai supjaustomi, sudedami į puodą, užpilami trupučiu vandens.
Įpilama truputis citrinos sulčių ir paverdama, kol suminkštėja.
2.
Po to obuoliai nukošiami ir pertrinami per sietelį, įberiama cukraus, paverdama, kol sutirštėja, suberiamas vanilinis cukrus, išmaišoma ir atšaldoma.
3.
Tyrė išdėliojama į vazeles.
4.
Grietinėlė, sumaišyta su cukraus pudra, išplakama iki standumo.
5.
Tyrės viršus puošiamas keliais šaukštais grietinėlės ir apibarstomas tarkuota citrinos žievele.
AUTORIUS: Alma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital