Obuolių pyragas - tortas

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Obuolių pyragas - tortas
Obuolių pyragas - tortas
Obuolių pyragas - tortas
Obuolių pyragas - tortas
Obuolių pyragas - tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
8 vienetai obuolių ( rūgštoki)
2 vienetai tešlos (MANTINGA, šaldyta, mielinė)
300 gramų grietinės
2 vienetai kiaušinių
1 šaukštas vanilinio cukraus
4 šaukštai cukraus
1 vienetas citrinų
1 pundelis baziliko (švieži)
100 gramų šokolado (baltas)
1 sauja greipfrutų (džiovinti (arba migdolai))
2 šaukštai miltų
1 stiklinė krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atšildyta tešla iškloti torto formą.
2.
Obuolius nulupti, supjaustyti riekelėmis, apšlakstyti citrina.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi.
Supjaustyti žalius bazilikus ir smulkintuvu sumaišyti su grietine. Bazilikų dėti nėra būtina, bet jie priduoda aromato pikantiško.
Grietinės masę sumaišyti su kiaušinių mase, supilti miltus su krakmolu ir vėl išmaišyti.
Pilti į tortinę obuolių, kremo, vėl obuolių ir vėl kremo.
3.
Dėti į 180°C temp. orkaitę ir kepti apie 50 min.
4.
Aptarkuoti dar karštą baltu šokoladu ir džiovintais greifrutais ar užberti riešutų drožlėmis (ant balto šokolado irgi).
Labai gaivus, aromatingas, lengvai pagaminamas torčiukas, sakyčiau.
Sunkiausia dalis palaukti, kol gerai atšals. Galima dar papuošti apelsinais ar citrinomis.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital