Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais

AUTORIUS:
Caramel
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė cukraus
150 gramų margarino
4 kiaušiniai
Truputis aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 stiklinė juodųjų serbentų
10 obuolių
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupti, skiltelėm. Supjaustytus padalinti į dalis. Vieną dalį sumaišti su trupučiu miltų (ją dėsime į tešlą), kitą dalį sumaišyti su cinamonu ir cukrumi. Padėti į šalį. Kiaušinius suplakti su cukrumi, dėti miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, pašildytą margariną /sviestą, viską išmaišyti. Tada dėti su miltais, juoduosius serbentus, viską išmaišyti. Tešlą pilti į skardą, išklotą kep. popieriumi. Ant viršaus dėti obuolius, juoduosius serbentus, galima pabarstyti  cinamonu ir apie valandą kepti 180 C  laipsnių temperatūroje.
AUTORIUS: Caramel
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital