Obuolių pyragas su gervuogėmis

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Obuolių pyragas su gervuogėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g miltų
1 trynys, žiupsnelis druskos
150 g sviesto
3 šaukštai cukraus
500 g obuolių
1/4 I obuolių sulčių
300 g gervuogių
50 g obuolių drebučių
1 pakelis tortų glajaus
2 šaukštai kalvadoso
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, trynio, druskos, sviesto ir 1 šaukšto cukraus suminkyti trapią tešlą. Pridengus palaikyti šaltai. Tešla iškloti vaisių torto formą ir kepti kol gražiai pagels. Torto paplotis turi būti šviesiai rusvas.
Nuluptus obuolius perpjauti j 4 dalis, išpjauti sėklalizdžius, o minkštimą su­pjaustyti plonomis skiltelėmis. Po truputį suberti į verdančias obuolių sultis. Šiek tiek pavirinti, išgriebti ir nuvarvinti sietelyje.
Nuvarvintas sultis užpilti ant gervuogių, po 5 minučių nupilti. Tešlos pa­grindą aptepti pašildytais obuolių drebučiais ir papuošti obuoliais bei uogomis. Glajų išmaišyti su cukrumi ir kalvadosu, supilti j obuolių sultis ir užvirinti, po to užpilti ant torto. Lai­kyti šaltai, kol sustings.
Šaldyti 1 valandą.Kepti 15 minučių, 200 C orkaitėje.
AUTORIUS: Ingrida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital