Obuolių pyragas "Kitaip"

AUTORIUS:
Liuba
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Obuolių pyragas "Kitaip"
Obuolių pyragas "Kitaip"
Obuolių pyragas "Kitaip"
Obuolių pyragas "Kitaip"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 obuoliai
Tešlai:
125 g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis
2 šaukštai brendžio
300 g miltų
Kremui:
3 kiaušinių tryniai
30 g cukraus pudros
30 g cukraus
300 g pieno
30 g miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
50 g migdolų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausiai pasigaminame kremą: Kiaušinių trynius išplakame su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi ir cukrumi. Supilame pieną, miltus, sukapotus migdolus ir gerai išplakame. Gautą kremą pakaitiname ant silpnos ugnies apie 5 min. Neleiskite kremui užvirti. Gautą kremą atvėsiname. Gaminame tešlą: Margariną supjaustome kubeliais ir sudedame į miltus. Įmušame kiaušinį ir supilame brendį. Viską gerai išminkome. Iš pusės gautos tešlos formuojame pagrindą pyragui, o likusi tešlos dalis bus uždengimui. Į tešlos pagrindą sudedame susmulkintus obuolius, užpilame kremu ir viršų uždengiame likusia tešla. Kepame 150 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
AUTORIUS: Liuba
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital