Obuolių pyragas iš nepjaustytų obuolių

AUTORIUS:
sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Obuolių pyragas iš nepjaustytų obuolių
Obuolių pyragas iš nepjaustytų obuolių
Obuolių pyragas iš nepjaustytų obuolių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
150 g. minkšto sviesto;
75 g. cukraus;
1 trynys;
225 g. miltų.
Įdarui:
1 vanilės ankštis;
500 g. grietinelės;
75 g. cukraus pudros;
2 pakeliai vanilinio pudingo;
2 kiaušiniai;
nuo vieno apelsino nutarkuotos žievelės (nedėjau);
7 - 9 maždaug vienodo dydžio obuoliai;
2 šauštai citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išsukti su cukrumi ir tryniu. Po truputį beriant miltus, užminkyti vientisą tešlą. Iš tešlos iškočioti skritulį ir įtiesti į kepimo formą su kepimo popieriumi (aplipdom kepimo formos dugną ir kraštus). Tešlą pusvalandžiui dedame į šaldytuvą. Iš vanilės ankšties išimti šerdį, sudėti į grietinėlę. Įmaišyti cukraus pudrą, pudingo miltelius, apelsino žieveles ir gerai išsukti. Iš šaldytuvo išimti formą su tešla ir kepti 200 laipsnių orkaitėjė 15 min. Šiek tiek atvėsinti. Obuolius nulupti, išskobti sėklides. Apšlakstyti citrinų sultimis, kad nejuostų ir išdėlioti ant iškeptos tešlos. Obuolius užpilti grietinėlės mase. Kepti 200 laipsnių orkaitėjė 45 - 55 min. kai kepinys parus, uždengti folija. Skanaus.
AUTORIUS: sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital