Obuolių pyragas iš mielinės tešlos

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Obuolių pyragas iš mielinės tešlos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 stiklinės miltų
300 g sviesto
2 kiaušinių
0,5 a.š. druskos
50 g mielių
1 stiklinės cukraus
4 - 5 v.š. pieno
6 obuolių
Cinamono
Aliejaus
Cukraus pudros, viršui pabarstyti
PARUOŠIMO BŪDAS:

Į dubenėlį sudėti mieles, užpilti šiltu pienu, berti truputį cukraus, išmaišyti ir palikti 1 val. pakilti.

Tada suberti visą cukraus,berti druskos, miltų sviesto. Išminkyti tešlą.

Mažiau negu pusė tešlos padėkite į šaldiklį pusvalandžiui. Tada sutarkuokite tešlą.

Į aliejumi pateptą kepimo formą sudėkite pusė tešlos, tada -obuolius sumaišytus su cinamonu,o tada -sutarkuotą tešlą. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 50 min.

Iškepusį pyragą pabarstykite cukraus pudra.

 

AUTORIUS: Milda
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Toma
2019-03-22 14:03
O kur kiasiniai dingo paruosimo aprasyme ? Ir pakilti kam? Vien mieles be miltu per valanda nepakilo ne trulucio ATSAKYTI
Ernestas
2015-01-09 13:27
Pyragas tai skanus gavosi, bet kam reikia dėti mielių, jei tešla visai netokia gaunasi? Paprastas trupininis pyragas ir jokių mielių čia tikrai nereikia. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital