Obuolių pyragas

AUTORIUS:
Virga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,25 puodelio šilto vandens (puodelis 200ml talpos)
0,25 puodelio pieno
0,25 puodelio cukraus
100g margarino VILNIUS kepiniams
2 kiaušiniai
3 puodeliai miltų
0,5 a.š. druskos
2 a.š. mielių
2 dideli obuoliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išsukame su cukrumi. Į kiaušinių ir cukraus masę pilame ištirpintą margariną VILNIUS, šiek tiek druskos, vandenį, pieną, suberiame miltus ir sausas mieles. Gerai išmaišome. Tešlą paliekame šiltai 1 val. Po 1 valandos tešla išklojame kepimo formą, patemptą margarinu. Ties viduriu šiek tiek suspaudžiame, kad gautųsi įdubimas. Į tešlos vidurį sudedame obuolių griežnėlius.
Obuolius galima apšlakstyti pienu. Kepame 220 C orkaitėje apie 35-40 min.
AUTORIUS: Virga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital