Obuolių pyragas

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g sviesto
270 g cukraus
2 kiaušiniai
360 g miltų
5 obuoliai
2 šaukšteliai kepimo miltelių
pakelis vanilinio cukraus
šaukštelis cinamono
šiek tiek cukraus pudros
kepimo popieriaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išlydome sviestą, supilame jį ant cukraus ir vanilinio cukraus, išmaišome. Įmušame kiaušinius ir išsukame. Į turimą masę beriame miltus sumaišytus su kepimo milteliais, gerai išmaišome. 2/5 tešlos padengiame kepimo popieriumi išklotos formos dugną. Forma geriausiai tinka stačiakampė arba kvadratinė. Kad tešla mažiau liptų prie šaukšto, galima jį pamirkyt šaltame vandenyje. Nulupame ir supjaustome obuolius, pusę kiekio išdėliojame skardoje. Uždengiame 2/5 (skaičiuojant nuo pirminio jos kiekio) tešlos. Sudėliojame likusius obuolius. Tešlos likutį (1/5 nuo pirminio kiekio) ištampome ant obuolių tinkleliu. Itin patogu tai daryti konditeriniu švirkštu. Pašaunam į įkaitusią iki 170-180 laipsnių orkaitę, kepam apie 30-40 min. Iškepusį ir atvėsusį apibarstom cukraus pudra.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital