Obuolių plokštainis

AUTORIUS:
Jadvyga Martinkienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Obuolių plokštainis
Obuolių plokštainis
Obuolių plokštainis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2,5 stiklinės miltų
1 stiklinės cukraus
200 g margarino
4 kiaušiniai
1 stiklinės grietinės
1 a. š. sodos (nubrauktas)
Citrinos žievės
1 kilogramo obuolių (antaninių)
Cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:

I pašildytą margariną po truputį  beriam cukrų ir įmušam po vieną kiaušinį, vis pamaišant. Į išsuktus riebalus pilame grietinę, su joje išmaišyta soda, pamaišome, suberiame tarkuotą citrinos žievelę, miltus ir viską išmaišome. Tešla turi būti grietinės tirštumo.

Sukrečiame į riebalais pateptą ir džiuvėsėliais pabarstytą skardą ir palaikome 5-7 min. vidutinio karštumo orkaitėje.Tada skardą išimame ir tešlą apdėliojame gražiai supjaustytomis luptų obuolių skiltelėmis. Obuoliukus šiek tiek įspaudžiame į tešlą ir apibarstome cinamonu.

Kepama apie 40 min.  vidutinio karštumo orkaitėje.

AUTORIUS: Jadvyga Martinkienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital