Obuolių - moliūgų - persikų džemas

AUTORIUS:
Regina R.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Obuolių - moliūgų -  persikų džemas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg nuluptų, be sėklalizdžių antaninių obuolių
0,5 kg valgomos moliūgo dalies
0,5 kg nuluptų ir be kaulo persikų
1 kg Dansukker uogienių cukraus
cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Vaisius ir moliūgą smulkiai sutarkuoti, įpilti apie pusę stiklinės vandens. Virti maišant 15 min. Po to, supilti cukrų, įtarkuoti pagal skonį cinamono ir dar virti apie 15 min. Jei valgysim žiemą, supilti į iškaitintus stiklainius, jei dabar - aš supilu į moliūginį dubenį, perlietą karštu vandeniu.
AUTORIUS: Regina R.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital