Obuolių kompotas su vynuogėmis ir kardamonu

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Obuolių kompotas su vynuogėmis ir kardamonu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 l vandens
700 g cukraus
4 dideli obuoliai
1 kekė vynuogių
4 vnt kardamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplautus obuolius supjausčiau skiltelėmis, išėmiau sėklalizdžius.
Nuplautas vynuoges nuskabiau nuo kotelių.
Obuolius, kardamonus ir vynuoges sudėjau į švarų, iškaitintą stiklainį.
Sirupas:
Į puodą supyliau vandenį, subėriau cukrų.
Išmaišiau ir kaitinau, kol užvirs.
Verdantį sirupą supyliau ant paruoštų vaisių į stiklainį.
Stiklainį uždariau spiritu išvalytu metaliniu dangteliu.
Šiltai apklojau ir palikau parai, kad po truputį aušdamas, skystis suminkštintų vaisius.
SKANAUS! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ausra
2015-08-11 14:26
O kokie obuoliai tinka? Alyviniai tinka su slyvukem ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital