Obuolių ir riešutų pyragas

AUTORIUS:
Edilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Obuolių ir riešutų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 obuoliai
150 g margarino VILNIUS kepiniams (išlydyto)
180 g smulkaus cukraus
3 kiaušiniai
120 g kokoso drožlių
160 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
100 ml pieno
50 g kapotų migdolų
3 šaukštai džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. 26 cm skersmens kepimo indą ištepkite margarinu ar aliejumi ir pabarstykite džiūvėsėliais. Obuolius nulupkite, išvalykite ir supjaustykite kubeliais. Margariną sumaišykite su cukrumi, kad neliktų cukraus kristalų. Įmaišykite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, kokoso drožlėmis ir įmaišykite į kiaušinių plakinį. Įpilkite pieno, suberkite obuolius ir išmaišykite. Tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą, pabarstykite kapotais migdolų riešutais ir cukrumi. Kepkite 35 minutes. Skanaus!
AUTORIUS: Edilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital