Obuolių ir moliūgų TATIN

AUTORIUS:
Gardu gardu,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Obuolių ir moliūgų TATIN
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų obuolių
50 gramų moliūgų
40 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus
Trupiniams:
75 gramai sviesto
75 gramai miltų
75 gramai migdolų miltų
3 šaukštai rudojo cukraus
1 žiupsnelis malto kardamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, supilti cukrų ir kaitinti, kol cukrus karamelizuosis. Į paruoštą karamelę sudėti nuluptus ir supjaustytus obuolius bei moliūgus. Kepti, kol obuoliai ir moliūgai šiek tiek suminkštės.
2.
Visus trupiniams skirtus ingredientus sudėti į dubenį ir maišyti lopetėle, kol susiformuos trupiniai.
3.
Karamelizuotus obuolius ir moliūgus išdalinti į indelius, užpilti likusia karamele ir užbarstyti sluoksnį migdolinių trupinių.
4.
Kepti 180°C temperatūroje apie 20 minučių. Atvėsusį desertą įdėti 12 valandų į šaldytuvą, kad sustingtų karamelė.
5.
Patiekti išimtą iš indelių, trupinių sluoksniu į apačią. Desertą galima patiekti ir nešaldytą tiesiai iš indelių.
AUTORIUS: Gardu gardu
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital