Obuoliniai paplotėliai

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Obuoliniai paplotėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1-2 obuoliai
2 stiklinės kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
3 šaukštai sviesto
1 stiklinė pieno
1 žiupsnelis druskos
3 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai vinilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Persijoti miltus, druską, kepimo miltelius. Įtrinti sviestą, įberti cukraus, įdėti nuluptus ir susmulkintus obuolius, įpilti pieno. Išminkyti tešlą. Jei reikia įdėti dar miltų, kad tešla neliptų prie rankų. Iškočioti 8 mm storio ir formuoti (stikline ar sausainių formele) 5-6 cm skersmens paplotėlius. Juos dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Paplotėlių viršų patepti pienu ir apibarstyti vaniliniu cukrumi. Pašauti į 180 laipsnių orkaitę, kepti 20-25 minutes, kol gražiai apskrus. Patiekti su sviestu, uogiene ar medumi. Tinka sausučiai prie arbatos ar kavos. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital