Nuostabusis "nematomas" obuolių pyragas - drėgnas, minkštutis ir labai skanus!
AUTORIUS:
Andželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Nematomomas obuolių pyragas
Nematomomas obuolių pyragas
Nematomomas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Ypatingai skanus ir labai drėgnas obuolių pyragas! Pyragui naudojai 26 cm skersmens formą. Ypatingai skanus ir labai drėgnas obuolių pyragas! Pyragui naudojai 26 cm skersmens formą. Andželika Stančikienė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas obuolių
5 vienetai kiaušinių
200 gramų miltų
140 mililitrų pieno
100 gramų sviesto (tirpinto, atvėsinto)
100 gramų cukraus
0.5 šaukštelio cinamono
šiek tiek migdolų drožlių
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, berti persijotus miltus, cinamoną, pilti pieną, tirpintą ir atvėsintą sviestą. Viską labai kruopščiai išmaišyti.
2.
Obuolius nuplauti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti kuo plonesnėmis riekelėmis. Sudėti obuolius į tešlą, ir labai atsargiai įmaišyti. Maišant stengtis, kad obuoliai būtų gulsčiai, o ne statmenai. Pabarstyti migdolų drožlėmis.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių orkaitėje apie 1 valandą - 1 valandą 20 minučių. Atvėsusį pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Andželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Virga
2017-09-07 15:55
labai minkštas ir labai šlapias, toks labai labai obuolinis pyragas, su plakta grietinėle valgant liežuvį praryt galima! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
lamaistas.lt rekomenduoja
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis