Plikyti sausainiai su varškės ir kondensuoto pieno kremu

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Plikyti sausainiai su varškės ir kondensuoto pieno kremu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Plikytus pyragaičius tikriausiai mėgsta daugelis! Kas galėjo pagalvoti, kad juos pagaminti taip paprasta? O šie pyragaičiai yra tiesiog dieviškai skanūs! Ant varškės kremo Plikytus pyragaičius tikriausiai mėgsta daugelis! Kas galėjo pagalvoti, kad juos pagaminti taip paprasta? O šie pyragaičiai yra tiesiog dieviškai skanūs! Ant varškės kremo dar galite dėti šviežių uogų arba šviežių arba konservuotų vaisių, pavyzdžiui persikų. (...daugiau) Greta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Kremui:
200 gramų sviesto
200 gramų varškės
150 gramų kondensuoto pieno, saldinto
Tešlai:
200 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių
150 gramų miltų
100 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pieną su sviestu įkaitinti, berti cukrų ir kruopščiai išmaišyti, kad cukrus ištirptų. Užvirinti ir iš karto nukelti. Vienu ypu suberti miltus ir greitai išmaišyti, kad neliktų sausų gumuliukų.
2.
Tešlą palikti kelias minutes atvėsti, tuomet po vieną įmušti ir įmaišyti kiaušinius, kad tešla sušoktų į vieną gumulą. Jeigu tešla, įmaišius kiaušinius, išlieka skystoka, ją galima labai trumpai pakaitinti, vis maišant.
3.
Tešlą dėti į konditerinį maišelį ir kepimo popieriumi išklotoje skardoje formuoti sausainius. Jei maišelio neturite, galite tešlą į skardą dėti šaukštu, formuojant bokštelius. Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 30 minučių, kol sausainių viršus ims ruduoti.
4.
Kremui varškę sutrinkite smulkintuvu arba per sietelį, dėkite kambario temperatūros sviestą, supilkite kondensuotą pieną ir viską išsukite iki vientisos masės. Jei masė skystoka, galima šiek tiek palaikyti šaldytuve ir ji labai greitai suvirtės.
5.
Iškepusius ir atvėsusius sausainus perpjauname per pusę ir konditeriniu švirkštu arba šaukšteliu dedame į vidų kremo. Ant kremo dar galima uždėti uogų. Užvožiame kita sausainiu pusele.
AUTORIUS: Greta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Indrė
2022-04-25 22:17
Tešla gavosi per skysta, subliuško. Nors viską dariau taip kaip parašyta, plikyti pyragaičiai nesigavo. Besiruošiantiems kepti, patariu ieškoti kito recepto ATSAKYTI
Sigita
2021-12-24 15:29
Pirmą kartą gyvenime nepavyko plikyti pyragaičiai. Visiškai subliuško, tešla tiršta buvo. Džiaugiuosi, kad nepradėjau kremo daryt, nes nebūčiau turėjus kur panaudot. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital