Nuostabus perteptų naminių vaflių tortas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Nuostabus perteptų naminių vaflių tortas
Nuostabus perteptų naminių vaflių tortas
Nuostabus perteptų naminių vaflių tortas
Nuostabus perteptų naminių vaflių tortas
Nuostabus perteptų naminių vaflių tortas
Autorius apie receptą: Vaflių tortą gaminau pagal receptą iš Ritos tinklaraščio. Vaflių tortą gaminau pagal receptą iš Ritos tinklaraščio. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
250 gramų margarino (arba sviesto)
šiek tiek miltų (kad tešla būtų tiršta kaip blynų)
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė pieno
1 vienetas citrinų (reikės tik žievelės)
šiek tiek druskos
Pertepimui:
900 gramų grietinės
2 pakeliai citrinų želė (arba apelsinų žele)
4 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Margariną (arba sviestą) išlydyti ir sumaišyti su pienu. Įdėt cukrų, įmušti keturis kiaušinius ir viską išplakti. Pagardinti nutarkuota citrinos žievele, įdėt žiupsnelį druskos ir dėti miltų tiek, kad tešla būtų tiršta, kaip blynų. Detaliau galite pažiūrėti vaizdo įraše po receptu.
2.
Grietinę sumaišyti su citrinų (arba apelsinų) žėlė ir palikti, kad granulės išbrinktų. Po to pašildyti garų vonelėje, kad granulės ištirptų. Įdėti cukraus ir palikti kremą šaldytuve, kad sustingtų.
3.
Sustingusį kremą išplakti elektriniu plakikliu ir juo pertepti vaflius. Palikti sustingti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Egle
2018-02-13 08:46
Nelabai suprantu - tai reikalingas želatinas ar želė? Vaizdo įraše želatinas citrinų skonio o recepte parašyta apelsinų skonio žėlė ATSAKYTI
Laura
2018-02-13 09:20
Tortui tinka tiek apelsinų skonio, tiek citrinų skonio žele. Originaliame Ritos recepte naudojama apelsinų žele, todėl tas paminėta, bet Daiva gamino su citrinų žele. Rinkitės pagal tai, kokį skonį labiau mėgstate :) Bet kokį skonį bepasirinktumėte, receptui reikalingi du žele su skoniu pakeliai, bet ne gryna želatina (nes gryna želatina visada būna be skonio). ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital