Kiaulienos nugarinės ir bulvių košės "Baravykas" su sūrio ir daržovių plutele

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kiaulienos nugarinės ir bulvių košės "Baravykas" su sūrio ir daržovių plutele
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų kiaulienos nugarinės
2 vienetai kiaušinių
2 saujos džiūvėsėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek prieskonių mėsai
Padažui:
1 vienetas morkų
1 vienetas saldžiosios paprikos
1 vienetas svogūnų
50 gramų sūrio
2 šaukštai majonezo
šiek tiek aliejaus
Garnyrui:
1 kilogramas bulvių
250 mililitrų pieno
2 šaukštai sviesto
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaulienos nugarinę supjaustome norimo storio gabalėliais. Padaužome mėsos muštuku, pagardinam mėsos prieskoniais, druska, pipirais. Pamerkiame į plaktą kiaušinį, po to į džiūvesėlius ir dedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kepame ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus.
2.
Padažui juostelėmis sutarkuojame morką, saldžiąją papriką, susmulkiname svogūną. Į keptuvę su šiek tiek aliejaus dedame morką, po kelių minučių papriką, svogūną. Kepame apie 15 minučių. Tada įdedame 2 šaukštus majonezo ir maišant pakepame dar 3 - 5 minutes. Padažą uždedame ant ką tik iškeptos mėsos, pabarstome sūriu ir dar pakepame 2 minutes.
3.
Bulvių košei nulupame bulves, nuplauname ir išverdame. Įdedame druskos, sviestą ir įpilame stiklinę šilto pieno. Viską sutriname elektriniu trintuvu. Suformuojame "baravyką" ir patiekiame su daržovėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital