Nostalgiškos nekaitintos kopūstų, morkų ir paprikos salotos žiemai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Kopūstų mišrainė žiemai su morkomis ir paprikomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2.5 kilogramo kopūstų
500 gramų morkų
500 gramų svogūnų
250 gramų paprikos
250 gramų aliejaus
175 gramai acto
100 gramų cukraus
1.5 šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Daržoves susmulkinti, suberti druską, cukrų, supilti actą bei aliejų ir viską gerai išmaišyti.
2.
Palikti parai pastovėti, tada vėl pamaišyti ir sudėti į švarius stiklainiukus standžiai suspaudžiant. Stiklainius užsukti sandariais dangteliais.
3.
Laikyti šaldytuve. Galima laikyti kelis mėnesius.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Ausrine
2021-02-24 12:54
pagaminau,patiko ir lb dekoju už superinį receptą TOBULA ATSAKYTI
Renata
2018-10-01 06:55
O labai rugscios salotos? Kazkaip tai nemazai acto dedasi.... ATSAKYTI
Raisa
2018-10-01 09:38
Kai salotos kurį laiką pastovi, visi skoniai susimaišo ir nėra pernely rūgštu :) ATSAKYTI
Renata
2018-10-13 17:04
Tikrai skanios salotos. ATSAKYTI
Ruta.
2018-09-28 19:37
Kopustu sutarkuotu 2,5kilogramu turi but. ATSAKYTI
Jurgita
2018-09-16 07:46
O ta misraine su stiklainiais, kur galima laikyti? Ar tik saldytuve? ATSAKYTI
Dana
2018-09-16 18:27
Reikėtų šaldytuve arba, jeigu rūsys šaltas, irgi gali laikytis. Bet šiltai nerekomenduoju, jeigu norite šiltai laikyti, reikėtų kaitinti mišrainę. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital