Nostalgiški sviestiniai sausainiai "Žiedeliai" su aguonomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sviestiniai sausainiai Žiedeliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
500 gramų miltų
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus pudros
1 šaukštelis kiaušinių (aptepimui)
3 šaukštai aguonų
1 šaukštas vanilės ekstrakto
Viršui:
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek cukraus
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Elektriniu trintuvu išsukti sviestą ir cukraus pudrą iki baltumo, sudėti kiaušinius, aguonas, vanilės ekstraktą ir viską išsukti iki vientisos masės. Dėti 400 gramų miltų ir maišyti, kol tešla atšoks nuo sienelių.
2.
Stalą pabarstyti miltais, tešlą iškočioti, išspausti žiedelus ir lopetėle dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
3.
Sausainius aptepti kiaušinio plakiniu, apibarstyti cukrumi ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje 15 minučių. Atvėsusius apibarsčiau cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Dalce
2018-10-18 15:22
100 vienetu cukraus pudros ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital