Nostalgiškas pyragas "Draugystė" su varške ir uogiene

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Pyragas "Draugystė" su varške ir uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
600 gramų miltų
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
200 gramų sviesto (arba margarino kepiniams)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Įdarui:
800 gramų varškės
1 stiklinė uogienės (naudojau juodųjų serbentų)
150 gramų cukraus
šiek tiek vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įdarui varškę elektriniu trintuvu gerai ištrinti su 150 gr cukraus ir vanile, kad būtų kreminės konsistencijos.
2.
Tešlai 3 kiaušinius išplakti su stikline cukraus, sudėti kambario temperatūros sviestą, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyti tešlą. Dėti į šaldytuvą 1 - 2 valandoms.
3.
Tešlą padalinti į dvi dalis, vieną dalį tešlos iškočioti ir paskleisti kepimo formoje, išklotoj kepimo popieriumi.
4.
Ant tešlos dėti uogienę, tada paruoštą varškę ir likusią tešlą. Tešla turėtų būti kaip trupiniai, jos nereikia kočioti, o tiesiog užbarstyti trupinius ant viršaus.
5.
Išplakti likusį kiaušinį su trupučiu vandens ir aptepti pyrago viršų. Kepti 180 C orkaitėje apie valandą, kol gražiai paruduoja pyrago viršus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Eva Step
2018-07-12 23:36
Vyrui labai patiko. Į varškę dėjau 50g mažiau cukraus, nei nurodyta recepte, bet vis viena labai saldu. Kitą kartą dėčiau mažiau cukraus ir į tešlą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital