Norvegiška menkė vasariškai

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Norvegiška menkė vasariškai
Norvegiška menkė vasariškai
Norvegiška menkė vasariškai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas menkių (norvegiška, šviežia)
1 šaukštas druskos
1 žiupsnelis pipirų (juodi ir kvapnieji)
1 žiupsnelis lauro lapų
1 vienetas kiaušinių
100 gramų miltų
0.5 vieneto salierių (stiebas)
1 sauja špinatų
70 gramų aliejaus
70 gramų majonezo ("Mango Majo")
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žuvį ištrinti druska, pipirais, lapeliais, pašlakstyti citrina ir palikti pasimarinuoti.
Daržoves sutrinti smulkintuvu ir sudėti į tešlą, išplaktą iš miltų, vandens, kiaušinio ir trupučio druskos. Įšmaišyti.
2.
Žuvį merkti į žalią tešlą ir iškepti ant aliejaus.
Valgyti su pikantišku majonezu.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Regina
2015-12-09 14:12
Pasigauname Norvegijoje.;) ATSAKYTI
:)))
2015-08-18 10:21
"Menkės - norvegiška, šviežia" !!!

Iš kur jūs tokios gausite Lietuvoje ??!! :))))) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital