"Non plus ultra" sausainiukai

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
"Non plus ultra" sausainiukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
280 g miltų
Žiupsnelis vanilinio cukraus
250 g sviesto, kambario temperatūros 
3 kiaušinių (atskirti trynius nuo baltymo)
200 g cukraus
Džemo (recepte buvo nurodytas abrikosų)
PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Sviestą išsukite su cukrumi (100 g ), sudėkite trynius, vanilinį cukrų ir miltus. Gerai išmaišykite. Laikykite šaldytuve apie 30 min.
2. Dubenyje sumaišykite baltymus su cukrumi (100g), kol išsimaišys. Dubenį dėkite ant garų vonelės ir švelniai maišykite, kol cukrus ištirps.
3. Baltymus gerai išplakite iki standžių putų (apie 10 min.).
4. Tešlą iškočiokite 4 - 5 mm storio ir išspauskite sausainiukus. Dėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą.
5. Pripildykite konditerinį maišelį baltymų mase ir išspauskite, po truputį, ant kiekvieno sausainio.
6. Orkaitę įkaitinkite iki 150°C, kai įdėsite sausainius kepti, temperatūrą sumažinkite iki 120°. Po 12 minučių temperatūra sumažinkite iki 85°C ir kepkite 10 - 12 minučių. Išimkite iš orkaitės ir leiskite pilnai atvėsti.
7. Suklijuokite sausainukus po du (su trupučiu džemo).

AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital