Netikras zuikis su keptomis bulvėmis

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Netikras zuikis su keptomis bulvėmis
Netikras zuikis su keptomis bulvėmis
Netikras zuikis su keptomis bulvėmis
Netikras zuikis su keptomis bulvėmis
Netikras zuikis su keptomis bulvėmis
Netikras zuikis su keptomis bulvėmis
Netikras zuikis su keptomis bulvėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g faršo
200 g pievagrybių (jei turite, galima miško grybų)
3 kiaušiniai
150 g fermentinio sūrio
2 v.š. majonezo
1 svogūnas
Džiūvesėliai
Santa Maria druska
Santa Maria pipirai
Krapai (galima šviežių, aš naudojau džiovintus Santa Maria)
Petražolės
Bulvės
Aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą sumaišyti su druska, pipirais, įmušti kiaušinį ir sudėti susmulkintą svogūną. Paruošti įdarą: supjaustyti pievagrybius griežinėliais, dalį fermentinio sūrio sutarkuoti, pabarstyti krapais, druska ir išmaišyti su majonezu. Faršu iškloti kepimo skardą, ant faršo uždėti pagamintą įdarą, ant įdaro uždėti per puse perpjautus du kiaušinius ir įdarą uždengti faršu (apkamšyti įdarą faršu). Paviršiu apibarstyti džiūvesėliais (kad plutelė pasidarytų) ir petražolėlis. Kai zuikis baiks kepti dar paviršių pabarstyti fermentiniu sūriu su majonezu ir trumpam pašauti į orkaitę. Bulves supjaustyti skiltelėmis, išmaišyti su Santa Maria bulvių prieskoniais, krapais ir petražolėmis bei su trupučiu aliejaus, išdėlioti į skardą kepimui. Kepti apie 1 val. 180-200 laipsnių temperatūroje.
AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital