Netikras zuikis

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Netikras zuikis
Netikras zuikis
Netikras zuikis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg faršo
1 svogūno
2 skiltelių česnako
2 riekelių batono (išmirkyto piene)
4 kiaušinių
3 v. šaukšto aliejaus
1 a. šaukštelio čiobrelių
1 a. šaukštelio mairūno
1 a. šaukštelio paprikos miltelių
Druskos
Juodųjų pipirų, šviežiai maltų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Faršą galima dėti tiek kiaulienos, tiek kiaulienos + jautienos, tiek vištienos ar kalakutienos.

Faršą sudėti į dubenį, įmušti kiaušinį, sudėti piene mirkytas batono riekeles (minkštimą be plutelės), vietoj batono galima įtarkuoti nedidelę žalią bulvę, supilti prieskonines žoleles bei tarkuotą svogūną su česnaku. Viską gerai išmaišyti.

Masę padalinti į 3 dalis ir suformuoti tris nedidelius zuikučius į jų vidurį įdėjus po virtą kiaušinį. Zuikius sudėti į kepimo formą. Iš pipirų ar kadagio uogų padaryti akytes. Zuikius aplieti keliais šaukštais aliejaus ir dėti į įkaitintą iki 180 – 200 °C temp.  orkaitę kol zuikių paviršius paruduos.
 

AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital