Nekeptas varškės tortas su vaisiais, uogomis ir medučiu

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Nekeptas varškės tortas su vaisiais, uogomis ir medučiu
Nekeptas varškės tortas su vaisiais, uogomis ir medučiu
Nekeptas varškės tortas su vaisiais, uogomis ir medučiu
Nekeptas varškės tortas su vaisiais, uogomis ir medučiu
Autorius apie receptą: Tai greitai ir lengvai pagaminamas desertas. Gaminau pagal savo fantaziją, tad patarčiau nebijoti eksperimentuoti bandantiems - juk galima gaminti ir su kitokiais vaisiais ar Tai greitai ir lengvai pagaminamas desertas. Gaminau pagal savo fantaziją, tad patarčiau nebijoti eksperimentuoti bandantiems - juk galima gaminti ir su kitokiais vaisiais ar uogomis. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas braškių
400 gramų varškės (trinta)
200 gramų grietinėlės, liesos
1 skardinė konservuotų persikų
180 gramų šokoladinių sausainių
160 gramų kondensuoto pieno, saldinto
60 gramų sviesto (tirpintas)
1 vienetas citrinų
1 sauja juodųjų serbentų
1 sauja džiovintų spanguolių
1 sauja migdolų
1 pakelis citrinų želė
3 šaukštai medaus
4 šaukštai želatinos
1 šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sausainius susmulkinti smulkintuvu, riešutus taipogi. Įtarkuoti citrinos žievelių, suberti spanguoles džiovintas.
2.
Tirpintą sviestą sumaišyti su 60 gr sutirštinto pieno, 1 šaukštu medaus ir tuomet sumaišyti su sausainių mase. Imbiero galima dar dėti, kas mėgsta. Jei masė atrodo labai kieta, aš citrinos sulčių dar įtrėškiu, nes norisi kaloringo sviesto kuo mažiau vartoti vasarą.
3.
Gauta mase iškloti torto formos pagrindą ir padėti šaltai. Galima net iš vakaro pasigaminti pagrindą.
4.
Iš visų mažos konservuotų persikų skardinės sulčių paruošti pagal instrukciją želę.
5.
Varškę sumaišyti su grietinėle, 100 gr sutirštinto pieno, 2 šaukštais medaus, vaniliniu cukrumi. Galima įtrėkšti citrinos.
6.
Braškes gražiausias perpjauti pusiau. Jomis apklijuoti torto formos kraštus, vis pamirkant tuo nupjautu šonu į želę. Trumpama skardą pastatyti šaltai.
7.
Tuo metu želatiną sumaišyti su varškės mase.
8.
Užpilti nestorai baltos mases ant pagrindo ir kiek pašaldyti.
9.
Tada išdėlioti kaip norisi uogas ir vaisius vidinėje torto dalyje ir užlieti baltu kremu. Aš rinkausi tik braškes. Padėti šaltai, kol sustings.
10.
Paruošti pagal instrukciją, tik mažesniame kiekyje vandens citrininę želę.
11.
Išdėlioti ant torto uogas, konservuotus persikus ir užlieti vėsia želė.
12.
Palaikyti šaldytuve, geriau per naktį.
13.
Atsargiai, peilio pagalba, nuimti torto kraštus ir mėgautis savo darbu su šeima ar draugais. Palinkėjimas į storumą čia netinka. Į sveikatą!
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Regina
2016-07-20 18:13
Tortui naudoją mažą konservuotų persikų dėžutę. Visą kompotą ( na parašiau netiksliai - sultis, tai kompotas) panaudojau žėlės gamybai - pakaitinau ir jame ištirpinau 4 kaupinus šaukštus želatinos. O pačius persikus panaudojau torto puošimui. ATSAKYTI
Deimante
2016-07-18 23:39
Sveiki .
Gal galėtumėte pakomentuoti 4 numerį plačiau :) ? Dekui ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital