Nekeptas tortas su snickers šokoladukais

AUTORIUS:
Aneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 65)
Nekeptas tortas su snickers šokoladukais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų kreminės varškės
400 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų šokoladinių sausainių
3 vienetai šokolado ("Snickers")
150 gramų cukraus
100 gramų sviesto
3 šaukštai želatinos
1 šaukštelis vanilės esencijos (arba vanilinis cukrus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Torto formą iškloti folija.
2.
Sausainius susmulkinti ir sumaišyti su ištirpintu sviestu. Gauta mase lygiu sluoksniu padengti formos dugną ir kraštus. Pašaldyti 1 valandą
3.
Želatiną užpilti 60 ml vandens, išbrinkinti ir tada ištirpinti ant silpnos ugnies (tirpinant neužvirinti). Varškę išplakti su cukrumi ir vanile. Įmaišyti pravėsusią želatiną.
4.
Šokoladukus supjaustyti nedideliais gabalėliais ir sumaišyti su varškės mase. Atskirai išplakti grietinėlę ir ją atsargiai įmaišyti į varškės masę. Gautą masę sukrėsti į jau paruoštą formą ir šaldyti 4 – 6 valandas. Patiekiant galima papuošti tarkuotu šokoladu ir šokoladiniais saldainais (pvz. triufeliukais).
AUTORIUS: Aneta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (8)
Asta
2018-12-22 12:11
Geras tortas, tik sokoladukai pjaustyti jame suskystejo, ir perpjovus isbegdavo snikerio karamele ATSAKYTI
Asta
2018-03-30 16:20
kokio dydzio forma naudoti siam kiekiui? ATSAKYTI
Zivile
2017-04-14 23:18
O kokia zele ? Maistine ar spalvota ? ATSAKYTI
Livija
2017-04-15 12:21
Paprasta maistinė želatina, kur be spalvos būna, o tiesiog ant pakelio "Želatina" užrašyta :-) ATSAKYTI
Augustė
2017-02-12 19:34
Monika, ar leidote želatinai pravėsti? Geriausias želatinos išmaišymo būdas yra toks - pirma į želatiną įmaišyti porą šaukštų varškės ar grietinėlės ir gerai išmaišyti, o tada šitą "pakremintą" želatiną intensyviai maišant (pvz. mikseriu) įmaišyti į pagrindinę masę. Visada želatiną taip maišau į kremus ir tas iki šiol apsaugojo nuo gumuliukų. Kitąsyk pabandykit, tikrai pavyks :-) ATSAKYTI
Monika
2017-02-12 19:09
Istirpinus zelatina ir supilus i varskes mase, jin labai greitai sustingsta ir poto jauciasi jos gabaliukai. Ir niekaip neina jos ismaiayti. Isblenderiavom, gavosi skysta mase. Nezinau ar gausis. Jei kita karta gaminsiu naudosiu tikrai ne zelatina o standikli. ATSAKYTI
morta
2014-04-19 16:02
Kas nemegsta sokoladiniu, tortui galite naudoti ne sokoladinius, o paprastus sausainius. Ir snikersus pjaustykite ne per smulkiai, kad jie nepaskestu maseje, o jaustusi gabaliukai :) Skanus tortas ATSAKYTI
marina
2011-01-12 19:06
Labai skanus. Ir labai paprasta gaminti. Daug kas ragavo - sakė kad panašus į CheeseCake ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital